Det var aldrig en ko i isen!

Medieadrevet kring Anders Pihlblad och Ulrika Schenström har drivits så långt att båda får ta avsked från sina arbetsuppgifter; den ena tillfälligt - den andra tills vidare. Självklart har det skapat en opinonsstorm som likt en tornado drar från hus till hus. Dess framfart lämnar ingen drabbad oberörd. Flera av dem presenterar sina åsikter i SVD, där tyckenen som att det är "ett symptom för "Sossesverige" och att "Man slutar aldrig häpna över vårt socialistiska jantesamhälle." presenteras. Värre är det i aftonbladet där ett mediadrev av den lika regeringsfientliga - som alltid - Lena Mellin ska propsa på att man inte kan lita på regeringens krishantering. Det har fått konsekvensen att 70 % av aftonbladets röstande läsare har förlorat förtroendet för regeringen. Därför hoppas jag att stormen ska bedarra och att Lena Mellin ska sluta vara aftonbladets regeringskommentator eftersom hennes fientlighet mot alliansen (gör de nåt dåligt blir det bu; gör de nåt positivt blir det kallat stöld) gör henne jävig

ps. Jag är medveten om att hon hade jour, och att hon verkligen inte borde dricka sig så redlös. Men ett sådant drev behövs ändå inte!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tror inte att detta är någon symptom för "sossesverige". T.o.m Göran Hägglung var en av de första som tyckte detta var förskräckligt.
Så mycket påhopp som Lars Danielsson fick då han var statssekreterare och hade ansvar för krishanteringen under tsunamikatastrofen kommer Ulrika aldrig att få känna av. Och den diskriminering som skedde mot Lars efter maktskiftet, kommer hon inte heller att få känna av efter hennes avgång. Där har hon turen med sig.

2007-11-01 @ 20:49:21
URL: http://perlarmband.blogg.se
Postat av: Daniel

Jag ska ta reda på vad som kommer hända i hennes framtid. Men kan det inte vara så att hennes snabba - om man relaterar med Lars Danielsson - avhopp tog udden av mediadrevet?

2007-11-01 @ 20:57:41
URL: http://kratzek.blogg.se
Postat av: Anonym

Jo, troligen. Men vad hade hon egentligen för val. Tycker egentligen att Ulrica borde ha mött media och konfronterat från början. Samma sak med Reinfeldt, vad var det som lönade sig att inte berätta för allmänheten att hon hade jour från början?
Det här med Lena Mellin. Aftonbladet är ju en sossetidning. Nu för tiden känns det som om de flesta tidningar är partiska. Blåa är de allihopa om man bortser från Aftonbladet.

2007-11-01 @ 21:14:36
Postat av: Daniel

Hennes val var att försöka rida ut stormen - med förbehåll för att notan inte skulle släppas. Eftersom tv4 offentliggjorde den blev det slutet på hennes karriär som statssekreterare.

Vidare drar jag mig till minnes att Fredrik Reinfeldt bad sin far ligga lågt när denne hamnade mitt i ett mediadrev - vilket gjorde att drevet svalt ihjäl. Det hämtade jag från en journalists biografi om statsministern - innan han blev vald.

Vidare finns ju röda lokaltidningar. Inte så att jag köper dem dock... =P

2007-11-01 @ 21:59:27
URL: http://kratzek.blogg.se
Postat av: Gäsp

Lika kritisk till Lena Mellin nu när hon berömt Reinfeldt efter presskonferensen?

Snacka om att vända kappan efter vinden.

2007-11-01 @ 22:36:57
Postat av: Kratzek

Snacka om att ta ord ur någon annans mun...

2007-11-02 @ 09:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0