Min första tid i Prag

Ojsan, tänkte jag när jag besökte min blogg. Var det verkligen så länge sedan som jag uppdaterade den! Den sista inlägget handlade ju om att jag skulle iväg till Prag! Därför får jag ta chansen att uppdatera lite om hur jag var upplevt och erfarit Prag.

Prag är en någolunda vacker star (då tänker jag på helheten och inte bara på den väldigt lilla del som alla turister går till) som har mycket att erbjuda i form av sevärdheter och evenemang. Det finns gott om nattklubbar i centrum och otroligt många fina och spännande barer att gå till. En av de bästa erfarenheterna är att gå från bar till nattklubb till annan nattklubb och sedan till efterfest.

I Prag finns också personer som jag defenetivt kan kalla vänner. Redan under de första dagarna träffade jag personer som jag sedan hänger runt med. Alla dessa är internationella (med det menar jag att de inte är svenskar - jag skriver ju på svenska så jag kan vara fri i min termonolgi). Med dessa har jag utvecklat en rutin som innebär att fredag och lördag kväll tillägnas helt åt det som kallas festande och att ha roligt.

Med dessa vänner kunde jag se Hockey-semifinalen mellan Sverige och Tjeckien. Jag var den enda svensken i en helt fullpackad bar så det kändes konstigt från början att applådera fram Sveriges vinst (sedan blev man bara gladare för varje mål som gjordes). Och finalen... den ska vi inte prata om (förutom att jag, som enda svensk i gruppen, såg den med mina finländska kompisar)

Jobbet ska jag kanske beskriva i framtiden. Det är dock något inom redovisning men det är inte så viktigt. Det är för upplevelserna som jag är i Prag och därför kommer jag inmte beskriva jobbet så utförligt just nu.

Nåväl - det är väl vad jag kan avslöja just nu. Men jag kanske skriver mer i min blogg i framtiden, vi får se


RSS 2.0