När kungen får kritik växer stödet men när han får beröm minskat det - jag fattar det inte!

Ibland tycker jag att det svenska folket är rätt ologiskt. Ta euron: alla socialister tyckte att euron var bra - förutom de svenska socialisterna. Samtidigt var det bara de svenska konservatisterna som ville ha euron medan de europeska konservativa krafterna stödde den mindre. Snacka om knasigt.

Men nu ser man detta med kungen. Boken om honom är ju riktigt matnyttig och ger mycket skvaller som minst sagt visar en Berlusconi-liknande sida av honom. Det om något borde ju minska stödet för honom. Men vad händer? Folk börja stödja honom igen! Monarkin får ett uppsving i stöd. Och det är rena rama motsatsen mot vad som hände när Victoria gifte sig. Då minskade ju stödet totalt.

Nå; om det ska vara så undrar jag om författarna till boken är smyg-monarkister. Jag menar: de ska ju skriva en bok om Silvia. Och om de ska vara lika hårda på källkritiken kommer vi i boken att läsa om hur Silvia söp ned sig och dansade ballong-dansen - och då kommer ju stödet för monarkin att öka igen. Ja - kungen kanske börjar göra det till en vana att bli kontroversiell - för det är ju det enda sättet för honom att få det svenska folket att gilla honom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0