Helgens glada nyhet - att det borgerliga blocket är större än opositionen

Hej. Jag har inte skrivit om politik på länge och det beror på att det inte är så mycket roligt som händer i världen. Folk dödas hit och dit, glasbitar hittas här och där och människor demostrerar idiotiskt nog mot G20-mötet. Men det finns ju ljusglimtar och en av dessa är att det borgerliga blocket äntligen gått förbi det röda blocket. Ja, ni läste rätt - borgarna är populärare än socialisterna. Jag skrek högt av glädje och tackade gud (denna gången var det inte KA) för att han förunnat mig detta. 

Varför är då det borgerliga blocket större än deras motståndare? Fråga inte mig för människor verkar ju inte bry sig om ideologier när de röstar. Men det kan bero på att Mona Sahlin är den värsta politiker som någonsin har fått verka fritt i Sverige. Jag menar; hon är ju en vandrande katastrof som beter sig så klumpigt att man kan tro att hon är en borgerlig agent, anställd av Reinfeldt. Ibland, i mina vekaste ögonblick, tycker jag synd om socialdemokraterna som har en sådan partiledare - men sedan tänker jag på att sossarna inte tänker som jag och då försvinner sympatin. 

Tack Sahlin för att du finns. Utan dig skulle majoriteten av Sveriges befolkning inte ta sitt förnuft till fånga (hehe, provocerande va?)

-------------------------------------------

Jag tycker att det är synd att Sahlin inte är utpräglad vänstermänniska för då skulle man rätterligen anspegla på Josef Stalin med öknamnet "Mona Stahlin". 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0