Nytt café - den bästa nyheten sen mitt VG

Genom högskolans hemsida fick jag reda på att Metropol äntligen ska öppna scolcafféet. Och vad jag menar med äntligen är att jag är trött på det sunkigt billiga automatkaffet som endast är värt att använda som slå-vad-insats. Caféet kommer att öppna dörren för mer sociala tillställningar och det var något som jag verkligen älskade före ungefär ett år sedan. Om två dagar, alltså nu på tisdag, kommer ni defenetivt se mig där - i det nya caféet!

Kommentarer
Postat av: My

hahahaha, exakt min tanke när jag såg nyheten....fast jag undrar om jag ska göra en sista minuten artikel med hur det var?

2008-02-17 @ 23:40:35
Postat av: Rob

Jag förstår inte riktigt varför skolan är så rädd för att släppa in andra aktörer i den lokalen, det är ju Metropol som kommer att driva caféet. Jag tror att man hade vunnit på att bjuda in utomstående parter för budgivning, som hade kunnat konkurrera med metropol, för lite konkurrens har väl ingen dött av?

2008-02-18 @ 09:20:53
URL: http://standardiserad.blogg.se
Postat av: My

Rädd är inte frågan. Utan att Metropol har en avtal med skolan och kommunen om att de ska få vara den enda resturangen på campus. Sedan om café tillhör den kategorin eller ej är en annan fråga

2008-02-18 @ 20:00:26
URL: http://mychieng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0