Jag har skaffat facebook

Caroline; jag har krypit till korset. Jag har nämligen övertygats om att facebook är något som man bör ha. Därför har jag tillbringat åtminståne en timme med att samla vänner från olika hörn - samtidigt som jag deltog i ett IQ-test (som, brutalt idiotiskt nog, vägrade ge mig resultatet). Ska bli spännande att se vad detta projekt leder till.

Kommentarer
Postat av: evamy

Jag tycker facebook är sådär. Kul att snacka med gamla vänner som man inte träffat sen högstadiet typ men alla andra saker som man kan gå med i å så där.. jag fattar de inte :P

2007-11-15 @ 00:55:56
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Rob

Jaså har du inte upptäckt mina stavfel förrän nu? Haha! Jag räknar nästan med att det är ett par stycken varje gång men orkar aldrig gå tillbaka och läsa igenom texten.

Aha, du har skaffat facebook... hörde igår att det faktiskt skapats av företagare för att få kontakt med affärskollegor. Man skulle säkert kunna skaffa många vänner där, men jag har sedan länge planerat att lägga ner mitt konto så det har inte blivit så många. Vissa grejor kan vara kul men det mesta känns ganska så meningslöst.

2007-11-15 @ 10:33:59
URL: http://standardiserad.blogg.se
Postat av: My-Kin

Jag trodde aldrig att du skulle bli besegrad av begäret...så jag antar att jag har motstått det allra längst av oss två :p

2007-11-15 @ 22:46:54
URL: http://mychieng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0